söndag 8 augusti 2010

Dag 2

Ännu en underbar dag på Gotland! Vi hittade en ny favoritplats; utkikstornet vid marknaden. Där kan man stå och kolla på folk och kommentera allt de gör utan att de vet om det. Och naturligtvis vet vi bättre än alla andra och kan lösa alla deras problem. Man får en mycket klarare bild av allt som händer när man ser det ovanfrån.


Sedan gick vi på invigningen. Det var jättemycket folk, så vi såg nästan ingenting. Efter det gick vi i paraden in till marknadsområdet. Det kändes lite underligt att vara den som blir tittad på istället för den som tittar på. Tog sedan en sväng runt på marknaden och kollade, spanade på skärp m.m.
Vi gick runt i stan och hittade några får som vi lekte lite med.


Sedan gick vi lite till, kolladde in vad alla folken gjorde vid stranden men kom fram till att det inte verkade så kul, så vi avslutade en lång och härlig dag med mackor och mys i vår lilla cell. Duscharna här är förresten lite förrädiska. Det upptäckte Elin i morse. Hon kom åt ett rör och sedan såg hennes arm ut såhär:



Och efter en dags rundvandring såg fötterna ut såhär:


Det är en bra början till mitt nya mål med veckan: Att få så lortiga fötter som möjligt. Elin tycker att vi ska ha lite mer seriösa mål, vi får se om jag blir övertalad eller inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar